Voorbije activiteiten

Vrijdag 31 mei – Zaterdag 01 juni – Zondag 02 juni

Tijd voor het clubweekend. Donderdagavond werd de bagage al verzameld in Pamel.

Vrijdagochtend was het bewolkt, koud.  Daarnaast regende het en stond er veel wind.  Om 8u55 werd er tijd gemaakt voor de groepsfoto en om klokslag 9u00 vertrokken 2 groepen, gehuld in regenjasjes, richting Ieper.  De B-ploeg bestond uit leden van de A, B1 en B2-ploeg en kozen voor een traject van 130 km.  De B-ploeg plande een bevoorrading aan het voetbalterrein van Bellegem na 77 km.  Geert was terplaatse met de assistentiewagen. De C’s kozen voor een kortere en minder zware afstand en hielden 2x halt.  De eerste maal na 50 km en de 2de maal na 90 km. Ondanks de regen, de wind en het koude weer arriveerde iedereen goed in Ieper.  Alles verliep zonder problemen op 2 lekke banden en een kleine valpartij na. De kamers in het hotel waren nog niet klaar en de Wolfkens genoten eerst nog van een drankje in Les Halles.  Vandaar ging het naar het hotel voor een warme douche.  Om 18u30 was er een sharing diner voorzien in Le Dépot.  

Na het ontbijt verzamelden de Wolfkens zaterdag buiten voor de tocht van 170 km door Frans-Vlaanderen en De Moeren.  De weersverwachtingen waren niet goed.  De C’s hadden een rit van 50 km voorzien langs de bezienswaardigheden in Ieper.  Om 8u00 werd de start gegeven.  Het bleef regenen en de wind nam toe, 4 tot 5 Beaufort.  Het vlotte de eerste 30 km niet echt in de heuvelstreek.  Wegenwerken, problemen met pedalen, lekke band,… Het weer beterde niet en na 35 km besloten een aantal leden om terug naar Ieper te fietsen. Het merendeel van de groep zette toch door.  De volgende kilometers was het zoeken naar de juiste organisatie en snelheid.  Het begon te draaien en het stopte met regenen.  De ‘sterksten’ op kop en op de flanken om de ‘minderen’ te sparen.  De bevoorrading was voorzien na 100 km in Bergues.  In dit stadje waren we welkom in Café de la Poste (bekend van de Franse film : Bienvenue chez les Ch’tis.).  Tijd voor een drankje en een warme hap.  Vandaar naar de assistentiewagen van Geert waar de drinkbussen werden aangevuld en de kettingen gesmeerd.  Iedereen zorgde ook voor voldoende repen, koekjes en gellekes… voor de laatste 70 km.  De wind bleef fel te keer gaan en het was tactisch rijden om zoveel mogelijk krachten te sparen.  In De Moeren was de wind nog onverbiddelijker.  Het vlakke land dwingt respect af.  En plots een bocht naar rechts en de wind werd onze vriend.  En het ging vooruit. De laatste 15 km werd er geflirt met de 40 km/u. Iedereen goed aangekomen in Ieper en onmiddellijk koers gezet naar de carwash om de racefietsen klaar te maken voor de volgende dag.  Vandaar naar het hotel voor een verdiende warme douche want om 18u00 werd de groep verwacht in Les Halles voor het avondeten. Na het avondeten stapten de Wolfkens naar de Menenpoort om de Last Post mee te maken.  Om 20u00 stipt begon de ceremonie. Het werd een ingetogen moment.  De memorabele zondag werd afgesloten in het Biker Café te Ieper.

Zondagochtend profiteerde iedereen nog van het uitgebreide ontbijt vooraleer te starten met de terugrit naar Pamel.  Nog even tijd gemaakt voor een groepsfoto en om 8u30 vertrokken de B-ploeg en de C-ploeg.  Deze ochtend was het fris, droog met een stevige noordenwind. De B’s vielen 3x plat en genoten van de bevoorrading aan het vliegterrein van Amougies na 75 km. De C’s hielden 2x halt. Beide groepen goed aangekomen in Okegem waar er nog tijd genomen werd voor een drankje.

Het werd ongetwijfeld een legendarisch weekend.  

Dank aan alle deelnemers, Geert en de leden die de ritten uitstippelden en verkenden.


Maandag 20 mei 2024

Vandaag stond de 130 km lange rit naar Frasnes-lez-Anvaing op het programma, uitgestippeld door Cindy.  De tocht werd om 8u00 aangevat met 12 Wolfkens. Vanaf Frasnes ging de groep nog verder met 9.  Na 87 km werd er halt gehouden in Oudenaarde voor een bevoorrading in het Centrum van de Ronde van Vlaanderen.  Aangekomen in Okegem om iets voor 14u00 en tijd gemaakt voor een terrasje tijdens deze droge en mooie dag.  


Maandag 13 mei 2024

Deze avond werd er in Kattem een infovergadering georganiseerd.  Zo goed als alle deelnemers waren aanwezig.  Via een powerpointvoorstelling werd het weekend verder toegelicht en kreeg men ook zicht op de uitgestippelde ritten.  Ieper, here we come.


Donderdag 9 mei 2024

Ook vandaag was er een extra rit gepland. Voor de B2 was er een rit van 110 km klaargestoomd door Johan.  De tocht leidde naar Pairi Daiza.  Ondanks het feit dat deze streek niet onbekend is bij de club, wist Johan de groep van 10 Wolfkens toch te verrassen met andere wegen.

C2 is volop bezig met de voorbereiding van Ieper.  Vandaag werd de heenrit naar Ieper verkend onder leiding van Patrick. Een tocht van 120 km met 5 Wolfkens.  In Ieper zorgde de NMBS voor de terugrit.

Ook de A’s kozen er voor om te rijden.

Opnieuw een sportieve dag.


Woensdag 1 mei 2024

Er werd al heel lang naar uitgekeken en de laatste dagen was www.kmi.be een drukbezochte site.  Ging het regenen, regenen en onweren,… Neen, het werd een prachtige zomerdag met temperaturen tot 28 graden. Om 7u45 poseerden de aanwezige Wolfkens voor de groepsfoto om nadien te starten voor de rit van 200 km naar Roeselare.  In totaal 26 deelnemers verdeeld over een groep A’s en een groep B’s. De B’s profiteerden de eerste 15 km van het wiel van de A’s.  De groepen werden voortreffelijk gegidst door Johan en John, de initiatiefnemers.  In Roeselare stond de spaghetti klaar in het Koerskaffee.  Rond 13u00 werd er koers gezet naar Okegem.  Dank aan Johan en John voor de prachtige rit en de puike organisatie.   Proficiat aan alle deelnemers. 


Woensdag 1 mei 2024

Heel wat activiteit binnen de club.  De C’s en B’s verzamelden tijdens deze zonovergoten dag voor een rit van meer dan 80 km.  Proficiat aan iedereen en zeker aan ons jongste Wolfken.


Maandag 1 april 2024

Deze ochtend verzamelden er 10 Wolfkens voor de Paasmaandagrit onder leiding van de voorzitter. Een rit richting Thoricourt.  In totaal 82 km gefietst aan een gemiddelde van 27,87 km/u en 642 hoogtemeters.


Zondag 10 maart 2024

Eigenlijk startte het wegseizoen vorige zondag maar vandaag was het weer uitstekend voor de groepsfoto’s.  Hieronder de groepsfoto van de A-ploeg, de B-ploegen en de C-ploegen.

Daarnaast een foto’s van alle Wolfkens-dames samen.


Vrijdag 1 maart 2024

Deze avond werd de startvergadering georganiseerd.  Het afgelopen jaar werd toegelicht en de plannen voor 2024 werden bekendgemaakt.  In totaal waren er 42 aanwezigen in Den Broebel.

Yvan Coppens werd samen met Leonce in de bloemetjes gezet.  Ondervoorzitter Yvan verlaat het bestuur na vele jaren van inzet.

Geert vierde op zijn beurt 20 jaar bestuurslid van de club.

Na de vergadering opende het Wolfkens Café.

Het wegseizoen kan starten.


Zaterdag 3 februari 2024

Deze avond ging het ledenfeest door in Den Broebel te OLV-Lombeek. De uitgebreide receptie werd gevolgd door het diner. Na het eten werd de dans geopend.


Zaterdag 13 en zondag 14 januari

Dit weekend stond een gravelweekend in Hoogstraten gepland.  Chris tekende de omlopen uit en zorgde voor een geschikt hotel in het centrum van Hoogstraten.  Met bijna 30 deelnemers was dit ‘koude’ weekend alvast geslaagd.

Zaterdag werd er na de lunch gestart voor een prachtige gravelrit van 72 km.  Vanuit Hoogstraten ging het richting zuiden met een grote lus rond Malle.  Ondanks het voorbije weer was de omloop perfect berijdbaar. Volop natuur, volop gravel en biljartvlak.

Er werd gefietst in 2 groepen : de A’s en de B’s.

In de namiddag werd er met een drankje nagepraat in het gezellige café ‘De Rijkswacht’.

Zondagochtend trok de groep naar Wortel om deel te nemen aan de VTT die daar werd georganiseerd.

Daar kreeg de groep een VTT-omloop van bijna 50 km voorgeschoteld met technische en modderige stukken en een sneeuwbui.

Uiteindelijk vielen de weersomstandigheden mee ondanks het koude weer.


Zondag 19 november

Deze ochtend verzamelden meer dan 30 Wolfkens aan de basisschool Triangel te Pamel.  De A”s verkozen een wegrit.  De gravelploeg had een rit naar Geraardsbergen met de Muur, de Bosberg en de Puttenberg als belangrijkste hellingen.

Na de rit werden de Wolfkens getrakteerd op een drankje en pensen. De 2de Pensenkermis was succesvol en ging door in de parochiezaal van “Kattoem”.


Zondag 24 september

Vandaag was het de laatste zondag van september en dus meteen ook de laatste wegrit van het wegseizoen 2023.  En het was nog behoorlijk fris om 8u30.  Meer dan 30 Wolfkens aan de start.

Na de rit werden de leden ontvangen in de Sint-Martinuszaal te Strijtem. Vervolgens werd er om iets na 13u00 gestart met de traditionele BBQ.  Hiervoor schreven zich bijna 60 deelnemers in.  Alle ploegen waren vertegenwoordigd en elke ploeg deed een shift om in te staan voor de service achter de toog.

En op de smartphone zagen de leden Wout Van Aert 2de worden tijdens het Europees wegkampioenschap.  Rond 19u00 werd de laatste dag van het wegseizoen afgesloten.


Dinsdag 15 augustus 2023

Eindelijk mooi weer.  Om 8u00 vertrokken 23 Wolfkens voor de rit naar Frasnes-lez-Anvaing.  De Wolfkens hadden de keuze uit 98 km of 118 km.  Beide omlopen werden uitgestippeld door de ondervoorzitter Yvan.

Halverwege was er in Frasnes-lez-Buisssenal een bevoorrading voorzien.  Op een paar lekke banden na waren er geen problemen en bereikten alle Wolfkens de streep in Meerbeke met voldoende kilometers en hoogtemeters op de teller.

Een drankje was welkom.


Vrijdag 21 juli 2023

Vandaag nationale feestdag. Om 8u vertrokken reeds 2 leden van de C2 naar Philippine (NL).  Het peloton van bijna 30 Wolfkens vertrok om 8u45 stipt onder leiding van Johan naar Nederland.  Met uitzondering van de C2 waren alle ploegen vertegenwoordigd in het peloton.

De heenweg verliep vlot met de A’s die het kopwerk voor zich namen.  Johan gidste de groep naar Philippine.  Voor de aankomst wat lichte regenval.  De Wolfkens arriveerden perfect op schema en genoten van een flinke portie mosselen.

Om 13u00 keerde het peloton terug naar Pamel.  De wind was in het voordeel.  Enkel 3 lekke banden hielden de groep wat op.

In totaal werd de 140 km lange en vlakke rit gefietst aan een gemiddelde snelheid van 31,50 km/u.  De schitterende en sportieve nationale feestdag werd met een drankje afgesloten in Daatmet te Liedekerke.

(20+) Facebook


Zaterdag 03 juni en zondag 04 juni

Vrijdagavond werd de bagage al gestockeerd in de assistentiewagen en deze ochtend verzamelden 26 Wolfkens voor de tocht naar Bouillon, waaronder 5 dames. Na de groepsfoto startte het peloton samen richting de Ardennen.

In OLV-Lombeek splitste de groep zich zoals voorzien.  13 Wolfkens voor de A-ploeg en 12 Wolfkens voor de B-ploeg. Geert bestuurde de assistentiewagen en stond in voor de bevoorradingen.

Het werd een prachtige zomerdag met toch veel wind.  Er werden 2 bevoorradingen gepland en alles was voortreffelijk geregeld.  Uiteindelijk werd het een rit met 2194 HMS.  De B-ploeg zat 6u26 op de fiets voor een tocht van 166 km. De A-ploeg was sneller ter plaatse.  In Bouillon werd er overnacht in Hotel La Poste, pal in het centrum van het rustieke stadje.  De fietsen kregen een plaats in de balzaal.

Na het avondeten trakteerde de club nog een drankje in l’Estaminet.

Zondagochtend genoten de Wolfkens van een zeer uitgebreid ontbijt.  Na de foto zette de groep zich opnieuw in gang iets na 8u00.  De rit begon met een lange klim om Bouillon te verlaten.  Het weer was opnieuw schitterend, maar toch was er weeral die storende wind uit het noorden. De bevoorradingen waren ook vandaag meer dan welkom en uitstekend georganiseerd. De A-ploeg kreeg te maken met een aantal lekke banden. 

Vandaag werd er 170 km gefietst en noteerden we een hoogteverschil van 1992 meter.

De aankomst was voorzien in Okegem.  Daar werd de bagage verdeeld en werd er uiteraard nog een pintje gedronken op de goede afloop van dit Ardens weekend.  Proficiat aan alle deelnemers !  4000 HMS op 2 dagen !

En een bijzonder woord van dank aan Chris en Geert die de organisatie en omlopen voor zich namen.

Meer foto’s en filmpjes op Facebook.


Zaterdag 27 mei tot en met maandag 29 mei 2023

Zaterdagochtend vertrokken 14 Wolfkens richting Oostende.

Deze organisatie kwam er op initiatief van Katleen.  De zaterdag- en maandagrit werd uitgetekend en gegidst door Patrick.  Jan zorgde zondag voor een rit van 70 km richting Nieuwpoort.

Om 8u00 vertrok de groep voor een afstand van 130 km.  Via Gent en Brugge arriveerde de groep in de namiddag aan de zee. 

Geert zorgde onderweg voor 2 uitgebreide en welgekomen bevoorradingen. De groep bestond uit Wolfkens van zowel de C2, C1, B2, B1 als de A-ploeg en zette een mooi gemiddelde van 24,60 km/u neer met de wind in het voordeel.

Na het verblijf aan zee vertrokken de Wolfkens maandagmorgen terug naar Roosdaal.  Deze maal zat de wind volledig in het nadeel. 5 beaufort aan de kust en 4 beaufort in het binnenland. Geert verzorgde opnieuw 2 bevoorradingen.  De laatste bevoorrading was voorzien in Schellebelle aan de overzet.  Vanaf Erembodegem fietsten de C’s de groep onder een stralende zon naar Pamel.  Aangekomen met 132 km op te teller aan 23,60 km/u gemiddeld.

Proficiat aan iedereen.


Donderdag 18 mei 2023

Deze ochtend stonden 10 Wolfkens klaar voor Den Omloop.  Een rit van bijna 110 km die werd uitgetekend door Gert en gegidst door Johan.  Een omloop met heel wat hellingen waaronder : Kattenberg, Leberg, Berendries, de Muur en de Bosberg en de Haaghoek als belangrijkste kasseistrook.

Gert assisteerde de groep en zorgde voor 2 uitstekende bevoorradingen. De eerste bevoorrading was voorzien in Volkegem.

Binnengekomen met 1050 hoogtemeters aan 26,7 km/u.


Maandag 1 mei 2023

Vandaag Dag van de Arbeid. Om 8u00 vertrokken 22 Wolfkens richting kust.  Er werd vertrokken in 2 groepen.  De A’s onder leiding van John en de B’s onder leiding van Sara. Na de foto op het strand fietste de groep naar Cultuurcafé Sharpoord in Knokke waar de nodige plaatsen gereserveerd waren in het restaurant. Aan de AH in Knokke werden de drinkbussen gevuld en werd er nog een snack voor onderweg uitgedeeld.  In Okegem was de aankomst gepland en werd er met een drankje nog nagepraat over de afgelopen rit van 200 km.

Richting kust was het steeds wind tegen.  Tijdens de terugrit konden beide groepen profiteren van rugwind.  De A’s klokten af met een gemiddelde van 31 en de B’s arriveerden met een gemiddelde van 28,7.

Deze ochtend planden de C’s eveneens een rit.  Meer dan 90 km richting Baasrode.  Eveneens niet te onderschatten en een perfecte voorbereiding op het weekend aan de kust van eind mei.


Maandag 17 april 2023

Zaterdag vetrok een delegatie van de Wolfkens naar Spanje voor een intensieve trainingsweek.  Het zonnige, warme Spanje in schril contrast met het bewolkte, koude België.  


Maandag 10 april 2023

Paasmaandag. Deze ochtend vertrokken 8 Wolfkens voor een rit van 72 km richting Bierghes onder leiding van Guy.  Ondanks 2 lekke banden haalde de groep nog een gemiddelde van 28,90 km/u.  Er stond heel wat wind maar het bleef droog.


Zondag 05 maart 2023

Vandaag startte het 26ste wegseizoen.  Het was een koude ochtend en om 8u30 regende het nog.  Toch trotseerden meer dan 40 Wolfkens het barre weer.  Om 9u00 werd er 1 minuut stilte gehouden om de overleden leden te herdenken.  Nadien was er tijd voor de foto’s van de de dames, A-ploeg, B-ploegen en C-ploegen.  Een droge voormiddag werd het niet.  Rond 11u00 overviel de regen onze ploegen.


Vrijdag 03 maart 2023

Voor het begin van het seizoen wordt de startvergadering gepland. Dit jaar ging deze door in de Sint-Martinuszaal te Strijtem.  Samen met de leden blikte het bestuur terug op het afgelopen seizoen.  Er werd toelichting gegeven over de financiën.  Verder werden de actie punten voor 2023 verduidelijkt.  Daarnaast werd voorzitter Guy gehuldigd voor zijn 20 jaar voorzitterschap.  De club bood de leden een drankje aan na de vergadering. Klaar voor het wegseizoen 2023.


Zaterdag 14 januari 2023

Deze avond organiseerde de club het ledenfeest in Den Broebel.  Na de corona-onderbreking kon deze organisatie opnieuw doorgaan.  


Zondag 20 november 2022

Vandaag stond een gravelrit gepland. Om 8u30 vertrokken de Wolfkens voor een 62 km lange rit.  Het was koud en de regen van de voorbije dagen maakte de off-road stukken ook zwaarder.  Hoogtemeters genoeg met de Congoberg als belangrijkste helling.  Na de rit werd de groep verwelkomd in de parochiezaal van Kattem.  De club bood de leden een drankje aan met daarnaast een winterse pensenkermis.


Vrijdag 28 oktober 2022

Deze avond kregen de leden de kans om het lidmaatschap voor 2023 in orde te brengen.  Daarnaast kregen de Wolfkens de mogelijkheid om clubkledij te kopen/bestellen.  Het werd een aangenaam weerzien en een geslaagde avond.


Zondag 11 september 2022

Vandaag stonden er 33 Wolfkens aan de start.  Er was behoorlijk veel mist deze ochtend.  De C1-ploeg nam in de voormiddag alvast een voorschot op de overwinning van Remco Evenepoel in de Ronde van Spanje.  

Verder waren er ook Wolfkens actief in Frankrijk.  Daar werd de Mont Ventoux beklommen.


Zondag 28 augustus 2022

Vandaag sloten we de voorlaatste maand van het seizoen succesvol af.  Het uitstekend fietsweer lokte 46 Wolfkens naar de start.  Alle ploegen verzamelden na de rit om af te sluiten met een drankje op kosten van de club.


Maandag 15 augustus 2022

Vandaag stond ‘Naar Knokke en terug’ op het programma.  Het weer voorspelde regen en onweer.  Om 8u00 vertrok de groep onder leiding van Sara richting kust.

In Knokke werden de drinkbussen aangevuld en bevoorrading uitgedeeld. Er werd eveneens tijd genomen voor een restaurantbezoek.

Rond 14u00 zette de groep koers richting Roosdaal.  De wind zat schuin rechts in het nadeel.  Het was ook warmer dan voorspeld en het kwik klom tot 29 graden.  In Merelbeke werd er extra stop ingelast om de bussen opnieuw te vullen.

Na bijna 200 km aangekomen in Okegem om daar samen een drankje te nuttigen.


Zondag 31 juli 2022

Laatste zondag van de maand.  Deze ochtend stonden 44 Wolfkens aan de start.  Op de startplaats was er een kleine bevoorrading voorzien. Na de rit gingen alle ploegen samen iets drinken.  De club betaalde het eerste rondje.  Een mooie zondag met uitstekend fietsweer, maar met behoorlijk veel wind.


Donderdag 21 juli 2022

Er werd uitgekeken naar de organisatie van de 21ste, de jubileumrit.  Om 6u30 de eerste hevige regenbui en ook om 8u00 was het nog aan het regenen.  De tocht werd aangevat met 13 deelnemers.  De A startte met 4, B2 met 3 (118 km) en de C2 was present met de grootste groep bestaande uit 6 Wolfkens voor 98 km.  

Na 55 km werden de Wolfkens onthaald door Anja voor een voortreffelijke bevoorrading met onder andere rijsttaartjes en mattetaarten in Frasnes-les-Anvaing.  Ook tijdens de bevoorrading bleef het regenen maar er kon gelukkig geschuild worden onder de door de club opgestelde tent. 

Regen, wind en hellingen door een prachtig met wolken bezaaid landschap. Het Pays des Collines en de Vlaamse Ardennen zijn geen onbekende voor de omloopbouwer Yvan.  

Na de rit betaalde de club de deelnemers nog een drankje.

Proficiat aan iedereen.


Zondag 17 juli 2022

Een prachtige zondagvoormiddag.  De A’s reden tot in Waterloo en terug.  Goed voor 112 km op de teller.


Zondag 10 juli 2022 

Enkele foto’s van de B1 tijdens de rit van 10 juli.


Zondag 26 juni 2022

De opkomst deze morgen was eerder laag.  Om 8u00 vertrokken 37 Wolfkens voor de wekelijkse zondagrit.  De verdiende vakantie staat voor de deur.  Vandaag gingen alle ploegen samen iets drinken.

Hieronder vinden jullie alvast een sfeerbeeld.


Woensdag 25 mei tot en met zondag 29 mei : Ronde van België 2022

In het kader van haar 45-jaar bestaan organiseerde de club de Ronde van België. Voor deze 5-daagse stonden 21 Wolfkens aan de start.

Op woensdag 25 mei startte de groep aan de kerk te Pamel en zette om 9u koers naar Oostende.  Een rit met behoorlijk wat tegenwind en enkele lastige kasseistroken.

Donderdag stond de langste rit gepland.  Meer dan 170 km met passage aan Het Steen te Antwerpen om met rugwind te eindigen in Hoogstraten.

De dag nadien was de provincie Limburg aan de beurt en fietste de groep richting Maaseik.  In Maaseik reed men over de Maasbrug om dan zuidwaarts richting Sittard (NL) te fietsen.

Zaterdag 28 mei was de koninginnenrit gepland. Na 17 km was de Cauberg (NL) aan de beurt.  Op 100 km volgde de Muur van Hoei en in Namen was de Citadel de laatste beklimming van de dag.

Zondagochtend was het koud in Namen.  Het weerbericht was niet veelbelovend.  Het was opnieuw klimmen om Namen te verlaten.  Rond Villers-la-Ville een eerste plensbui.

In Virginal werd er taart geserveerd op de bevoorrading.  Na de bevoorrading opnieuw een hevige regenbui.

De Wolfkens arriveerden in Pamel rond 14u en sloten daar de fietsweek af met een glas bier.


Zondag 17 april 2022.

Deze ochtend werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van Julienne Straetmans. De groepen vertrokken nadien voor hun wekelijkse rit. Het werd een mooie Pasen.

Een aantal Wolfkens boekten een trainingsweek in Spanje.  Op zondag werd ook de clubuitrusting aangetrokken.


Vrijdag 15 april 2022.

Deze avond organiseerde de club een Wolfkens Winkel.  Deze ging door in de Sint-Martinuszaal te Strijtem. De leden kregen de kans om kledij te bestellen en aan te kopen.  


Maandag 21 maart 2022.

Om 19u30 startte de infovergadering voor de Ronde van België, dewelke doorgaat in mei.  De organisatie werd door Geert en Gert voorgesteld aan de deelnemers.  Nadien werd er nog wat bijgepraat met een drankje.


Woensdag 16 maart 2022.

Vandaag ontving de club een felicitatiebrief van het kabinet van Ben Weyts, Vlaams minister van Onderwijs, Sport, Dierenwelzijn en Vlaamse Rand.

De Viceminister-president bedankte de club voor de inzet.


Dinsdag 08 maart 2022.

Vandaag Internationale Vrouwendag.  Een foto van alle dames die deelnamen aan de start van het nieuwe wegseizoen.


Zondag 06 maart 2022.

Het was uitkijken naar een normale start van het seizoen na 2 corona-jaren.  De start was bijzonder succesvol met 57 Wolfkens.  

Editiepajot

Goeiedag


Vrijdag 18 februari 2022.

Om 19u00 waren het bestuur en een aantal leden al bezig om de zaal klaar te zetten.  Om 20u00 startte de jaarlijkse startvergadering.  Deze kon dit jaar wel, ondanks corona, doorgaan in het Plattelandscentrum Peerenbosch te Pamel.

Naar goede gewoonte werd het vorig jaar samengevat en werden de actiepunten voor 2022 toegelicht.

Na de vergadering werd de nieuwe clubtrui verdeeld en trakteerde de club de leden een drankje ter gelegenheid van de 45ste verjaardag van de club.

De Wolfkens zijn klaar voor start van het nieuwe seizoen op zondag 6 maart.


Zondag 9 januari 2022.

Deze ochtend was het koud en regende het nog iets na 8u.  Dat weerhield een 20-tal Wolfkens niet om present te zijn tijdens de voorstelling van de vlag.  Om 9u  werden de foto’s genomen aan het Sportvlot te Pamel.

Er vertrokken 3 ploegen.  Na de rit trakteerde de club 2x om het nieuwe jaar in te zetten.


Maandag 3 januari 2022.

2022 start net zoals 2021 met het virus.  Toch kijken de Wolfkens uit naar het nieuwe wegseizoen.  2022 betekent 45 jaar onafgebroken Wolfkens-activiteiten.  Voor dit jubileumjaar stellen we dan ook graag onze nieuwe vlag voor.

vlag


Vrijdag 29 oktober 2021.

Deze avond ontving de club de leden coronaproof in het vernieuwde Plattelandscentrum Peerenbosch te Pamel.  De Wolfkens kregen de kans om de aansluiting voor 2022 in orde te brengen en het nieuwe clubtruitje te passen en te bestellen.


Zondag 26 september.

Vandaag werd de laatste rit gefietst van het wegseizoen 2021. Na de rit werd de leden een drankje aangeboden in de Kluis te Ledeberg.  Aansluitend werd gestart met de BBQ.  In de namiddag ging alle aandacht uiteraard naar het WK Wielrennen in ons land.


September

9 Wolfkens reisden naar Zuid-Frankrijk. Onder leiding van Marc werd gekozen voor de Provence.  Naast de Gorges du Verdon en een aantal andere ritten was de beklimming van de Mont Ventoux letterlijk het hoogtepunt van deze geslaagde en uiterst sportieve vakantie.


Zaterdag 8 augustus

Vandaag stond de B2-Classic gepland op de kalender. Om 8 uur vertrokken 6 Wolfkens voor de 120 km lange rit.  Na 7 lekke banden werd de groep op La Houppe onthaald door Frans en Jeannine met een bevoorrading.  Vandaar ging het in snel tempo richting Geraardsbergen met de Muur en de Bosberg als laatste beklimmingen. Binnengekomen aan 27,3 km/u gemiddeld.  Proficiat aan iedereen.


Woensdag 21 juli

Om 9u00 vertrokken 15 Wolfkens onder leiding van Johan naar Philippine. Aan de brug in Sas van Gent moest de groep even halt houden om een vrachtschip te laten passeren.

Wat later kwamen de Wolfkens aan in Philippine waar de tafel klaar stond om de mosselen te verorberen.

Na de maaltijd ging het richting Okegem. Onderweg nog 1 lekke band. De rit telde 142 km aan een gemiddelde snelheid van 30,6 km/u.

Het werd een schitterende en sportieve feestdag,  Gemiddelde temperatuur 26 graden.

Zaterdag 17 juli

Vandaag stond de B2 Pijl op het programma. Een rit van 140 km, uitgetekend door Cindy.  Om klokslag 8u00 vertrokken 7 Wolfkens.

De tocht leidde de groep naar Frasnes en Kluisbergen.  In Oudenaarde was er een bevoorrading voorzien in het Peloton Café van het Centrum van de Ronde van Vlaanderen.

Van daaruit ging het richting Meerbeke, waar een verdiende pint stond te wachten.  De rit werd afgerond met een gemiddelde van 29 km/u en 800 hoogtemeters.  Een mooie, zonnige en sportieve dag.


Zondag 29 mei

Deze ochtend waren er 44 Wolfkens aan de start. Het werd een mooie dag en de club bood de deelnemers een drankje aan na de rit.


Zondag 16 mei

Vandaag startte eindelijk het wegseizoen van de club.  Ondanks de slechte weersvoorspellingen daagden toch 46 Wolfkens en een paar nieuwe gezichten op.  Er werd verzameld in bubbels.

Voor de officiële start werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de overleden Wolfkens, en in het bijzonder aan Willy Barbé.

Iets na 8u00 vertrokken de 5 ploegen.


Donderdag 25 en vrijdag 26 februari

Net zoals dinsdag werd via TEAMS een online samenkomst georganiseerd door de club.  Nu waren de C1, B2, B1 en de A-ploeg aan de beurt.

Een informeel moment om elkaar een te zien en te horen en nieuws uit te wisselen.


Dinsdag 23 februari

Deze avond organiseerde de club een online samenkomst voor de C2.

In totaal werden 7 deelnemers geregistreerd.  Het werd een aangenaam weerzien.


Maandag 04 januari

Het oudste lid van de Wolfkens, Robert, verwoordt het heel goed in de reportage van de Bond Beter Leefmilieu.

Fietsen is bewegen en leven.

Robert is 83 en overtuigd fietser. Hierna de link naar de reportage.

https://www.facebook.com/BondBeterLeefmilieu/videos/3342560572502483


Maandag 09 november

Het bestuur besliste om de omlopen van de Wolfkens VTT on-line te zetten. Op deze manier krijgen individuele mountainbikers of groepen van maximum 4 sportievelingen toch de mogelijkheid om de Wolfkens VTT te fietsen en te blijven sporten tijdens deze 2de corona-golf.

Deze omlopen zullen beschikbaar blijven tot na nieuwjaar.


Vrijdag 06 november

De opnames voor de promotiefilm zijn klaar.  Het resultaat mag gezien worden.  Een aantal van onze leden zetten het mountainbiken in de kijker.

https://www.facebook.com/sportenjeugddienst.roosdaal/posts/1036969453413385/


Woensdag 28 oktober

De coronacrisis beheerst het nieuws.  Misschien tijd om eens terug te blikken op vroeger.  Op youtube de volgende reportage uit 2018 gevonden waarin ook Wolfkens verschijnen.


Dinsdag 25 augustus

Deze ochtend vonden er opnames plaats op de Woestijn.  Ring-TV kon rekenen op 4 Wolfkens om te figureren in een promotiefilm over Roosdaal.

Uitkijken naar de uitzendingen.


Zaterdag 15 augustus

Vandaag stond de Mosselrit op het programma. Een rit van 145 km die uitgetekend werd door Johan. Om stipt 9u00 vertrokken 22 Wolfkens richting Sas van Gent om vandaar door te rijden naar Philipinne.  De groep bestond uit leden van de A-ploeg, de B1 en de B2-ploeg.

In Wachtebeke zorgde de club voor een goede bevoorrading. Het werd een schitterende, sportieve en warme dag.

 


Dinsdag 21 juli

Vandaag fietsten de A’s heen en terug naar de kust.  Raf zorgde er voor dat de B1’s een rit rond Brussel voorgeschoteld kregen.  Enkele dames van de B2 trokken zelfs de Franse grens over en reden naar Condé-sur-l’Escaut en terug.


Zondag 14 juni

Opnieuw een mooie zonnige ochtend. In totaal werden er 54 Wolfkens geteld.  Om 8u00 vertrokken 4 groepen.

A-ploeg :  15

B1-ploeg :  20

B2-ploeg :  12

C1-ploeg : 7


Zondag 7 juni

Na 2,5 maanden van inactiviteit startte de club opnieuw met de zondagsritten.  Het bestuur werkte een heropstartplan uit.

Een uiterst succesvolle zondag met 56 Wolfkens aan de start.


Zondag 15 maart tot en met 31 mei

Alle clubritten werden afgeschaft ten gevolge van de maatregelen die uitgevaardigd werden door de nationale veiligheidsraad in het kader van de corona-crisis.


Zondag 01 maart

Deze ochtend startte het 43ste seizoen van de wielertoeristen.  43 deelnemers aan de start tijdens deze koude maar droge zondagochtend.

Eveneens 6 dames aan de start.

De club trakteerde de leden een drankje na de rit.


Vrijdag 28 februari

Vanavond verzamelden de Wolfkens voor de jaarlijkse startvergadering in het vernieuwde Proefcentrum Pamel.  Het bestuur lichtte het voorbije jaar toe en maakte de plannen voor 2020 bekend.  De leden werden na de vergadering uitgenodigd voor een drankje.


Zondag 02 februari

Deze ochtend trokken de Wolfkens naar de kust om deel te nemen aan de Strand-duinen en poldertocht in Nieuwpoort.  Het weer was niet uitnodigend en werd ook zo voorspeld.  Een aantal deelnemers haakten af.  In totaal schreven de Wolfkens met 8 leden in.

Om 9u05 vertrokken de Wolfkens voor de uitgepijlde toertocht.  Tot 10u15 regende het en nadien werd de regen vervangen door stevige wind.

De omlopen lagen er zwaar bij en het werd een uitgesproken sportieve voormiddag.

Na de tocht trakteerde de club de deelnemers op een verdiende spaghetti in de Vierboete te Nieuwpoort.


Zaterdag 11 januari

Deze avond vierde de club het nieuwe jaar.  Er werd gestart met een uitgebreide receptie en nadien gingen de deelnemers aan tafel.

De laureaten werden bekend gemaakt en ontvingen een waardebon.

De nacht werd dansend afgesloten.

       


Zondag 17 november 2019

De Wolfkens VTT werd succesvol afgerond.  997 mountainbikers waren aanwezig om deel te nemen aan de veldtoertocht door het Pajottenland.

Onder de deelnemers ook 2 profrenners, zijnde Oliver Naesen en Tom Van Asbroeck.


Vrijdag 8 november 2019

Deze avond werden de Wolfkens uitgenodigd in het vernieuwde Proefcentrum Pamel om de aansluiting voor 2020 te regelen.  De leden kregen ook de mogelijkheid om clubkledij te bestellen.  Nadien werd er aan de aanwezigen een drankje aangeboden.  Er waren eveneens kandidaat nieuwe leden aanwezig.

       


Zondag 3 november 2019

Vandaag verkenden de Wolfkens de diverse omlopen die op 17 november zullen aangeboden worden.  Zowat 25 mountainbikers waren aanwezig en om 9u00 werd er 1 minuut stilte gehouden voor het overlijden van Maurice Straetmans.  Iets na 9 vertrokken de groepen.  Tot 10u20 was het droog.

Bij Frans en Jeannine werd er na de verkenning halt gehouden voor een hapje en een drankje.

       


Zondag 7 juli 2019

Deze mooie ochtend verzamelden de leden om 8u00 voor de wekelijkse rit.
De club trakteerde de leden vandaag een drankje.  Het terras was net groot genoeg om de 46 Wolfkens te ontvangen.


Zaterdag 6 juli

Vandaag passeerde de Ronde van Frankrijk in onze streek.
Overal veel toeschouwers tijdens deze zomers dag.


Zondag 9 juni

Sinds afgelopen vrijdag is er een delegatie Wolfkens in Maaseik.
Vandaag staat de 2de rit van het fietsweekend op het programma.


Zondag 19 mei

Iets na 8u00 trok de groep zich op gang onder een donkere wolkenhemel.
Af en toe wat gedruppel, maar dat schrikte de Wolfkens niet af.
Na de het verlaten van de weg langs de Maas ging het steil omhoog.
In Villers-la-Ville stond de bevoorrading  klaar.
Na de bevoorading werd de groep onthaald op een stortbui.
Aankomst te Pamel om 13u30. 115 km gefietst met 1300 hoogtemeters.

Proficiat aan alle deelnemers en aan de leden die zorgden voor de organisatie, begeleiding en bevoorradingen.


Zaterdag 18 mei

Er werd uitgekeken naar het vertrek van de fietsweekend in Dinant.
De weersvoorspellingen waren niet super voor de 18 Wolfkens die inschreven voor de tocht naar de Ardennen.
Om klokslag 8u00 vertrok de groep.  De eerste bevoorrading was gepland in Fleurus.
Nadien werd er ook in Bioul nog eens halt gehouden.
Uiteindelijk werd het een mooie dag met in de voormiddag mistige periodes en mooie opklaringen in de namiddag.
Om 15u30 aankomst in Dinant met 166 km op de teller en bijna 2000 hoogtemeters.

Proficiat aan alle deelnemers en aan de leden die zorgden voor de organisatie, begeleiding en bevoorradingen.


Woensdag 01 mei

Deze ochtend verzamelden 7 Wolfkens om de B2-Classic te fietsen.
A, B1 en B2 waren vertegenwoordigd.  De 120 km werden afgelegd aan 28 km/u gemiddeld.
Melissa zorgde voor welgekomen bevoorradingen in Lombise en Flobecq.


Zaterdag 27 april

Vandaag werd er geen goed weer voorspeld. De opkomst was deze ochtend niet groot.
Met 4 Wolfkens werd de Omloop in Pamel gestart. Gert begeleidde de groep met de wagen.
De 110 km werden overbrugd met een gemiddelde van bijna 26 km/u.
Na 20 km stopte het met regenen in Geraardsbergen begon het opnieuw te druppelen zodat zowel de Muur als de Bosberg in natte omstandigheden beklommen moesten worden.  Proficiat aan de deelnemers en voor de voortreffelijke begeleiding en bevoorradingen.


Zondag 21 april

Een mooie lentedag vandaag. In totaal vertrokken er 54 Wolfkens voor de wekelijkse fietstocht op zondag.
Op naar zaterdag voor de Omloop.


Zondag 07 april

Deze ochtend verzamelden 45 Wolfkens voor de wekelijkse rit.
Om 8u30 vertrokken de 5 ploegen voor hun rit.

 


Vrijdag 05 april

Deze avond organiseerde de club een Wolfkens-winkel.
De leden kregen de kans om kledij te passen en te bestellen om zo de wielerkleerkast aan te vullen.


Zondag 03 maart

Het was grijs en koud deze ochtend.  Het regende ook en er stond een stevige wind.
Dat weerhield 17 Wolfkens niet om het seizoen officieel te openen.
Er werd 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan de overleden Wolfkens.
Iets na 9u00 vertrokken een aantal Wolfkens voor de 1ste rit in barre omstandigheden.


Vrijdag 01 maart

Om 20u00 ging de jaarlijkse startvergadering door in het Koetshuis te Strijtem.
Ongeveer 80 Wolfkens waren aanwezig.  Het afgelopen jaar werd overlopen en de plannen en actiepunten voor 2019 werden toegelicht.
De club is klaar voor het nieuwe wegseizoen.  Op naar zondag.


Zaterdag 12 januari

Iets na 18u00 verzamelden de Wolfkens in zaal Ons Huis te Pamel om elkaar het allerbeste voor 2019 toe te wensen. Er werd gestart met een uitgebreide receptie gevolgd door een diner.  Na het eten werden de laureaten gehuldigd en werden er bovendien 5 prijzen verloot onder de aanwezige leden.
De avond werd afgesloten met een dansfeest. Nu is het aftellen naar de startvergadering.

    


Zondag 09 december

Om 8u00 verzamelden de Wolfkens aan de ontbijttafel van het hotel.
Buiten was het nog donker en het regende.  Na het ontbijt ging het richting De Soeverein om deel te nemen aan de veldtoertocht van Bike Team Lommel.  Een aantal deelnemers gaven forfait door de regen.  Uiteindelijk bleek het weer mee te vallen tijdens de technische omloop.


Zaterdag 08 december

Deze ochtend verzamelden de deelnemers in Pamel om samen naar Meeuwen te reizen.
In Meeuwen namen de Wolfkens deel aan de mountainbiketocht die georganiseerd werd door de Doortrappers.
Na de tocht ging het richting Lommel om daar te overnachten.


Zondag 02 december

Vandaag was er een delegatie van Wolfkens aanwezig op de VTT te Edingen.
Even over de taalgrens mountainbiken in een mooie omgeving.
Volgende week zijn Meeuwen en Lommel aan de beurt.

Photos Gadouzienne 2018


Zondag 18 november

Het is koud deze ochtend.  Alles staat klaar om de mountainbikers te verwelkomen.
De omlopen liggen er schitterend bij.

De inschrijvingen kwamen eerder traag op gang maar draaiden op volle toeren vanaf 9.00 u.
In totaal registreerde de club 1.107 aanwezigheden. Naast de sportieve deelnemers waren ook Oliver Naesen, Tom Van Asbroeck, Remco Evenepoel en andere profrenners aanwezig op de Wolfkens VTT.

Bedankt aan alle deelnemers en aan alle Wolfkens die meewerkten aan dit succes.

Tot volgend jaar.


Zaterdag 17 november

Vandaag zijn de Wolfkens actief bezig om de zaal in orde te zetten. Verder worden de douches en de bikewash geïnstalleerd.
Op het terrein zijn 5 ploegen bezig met het afronden van de uitpijlwerken die gisteren al van start gingen.


Zaterdag 10 november

Heel goed nieuws vandaag.  Ondanks de mededeling in de pers is er toch een bewaakte fietsparking voorzien tijdens de Wolfkens VTT van volgende week zondag.
Samen met de beheerders en de uitbaters van het Proefcentrum Pamel werd er een creatieve oplossing uitgewerkt.
Op naar zondag.


Vrijdag 09 november

Deze avond werden de leden verwacht in Ons Huis om de aansluiting voor het jaar 2019 te regelen.
De opkomst was groot en de aanwezige Wolfkens kregen een drankje aangeboden van de club.
De leden hadden ook de mogelijkheid om kledij te bestellen.


Maandag 05 november

Op editiepajot.com wordt er aandacht besteed aan de Wolfkens VTT.
https://editiepajot.com/regios/8/articles/62068


Zondag 04 november

De Wolfkens beginnen af te tellen naar 18 november. Deze ochtend werden de omlopen (18 – 26 – 37 en 50 km) nog eens verkend.
Alle omlopen lagen er goed bij.

         


Zondag 28 oktober

De promotiecampagne is volop bezig.

Op www.mountainbike.be werd er een topic op het forum geplaatst.

–> klik hier voor de link


Zondag 14 oktober

Vandaag verkiezingsdag.  Dat weerhield de Wolfkens niet om de fiets/mountainbike buiten te halen.
De voorbereidingen voor de Wolfkens VTT zijn vanaf nu volop aan de gang.
De Wolfkens VTT (4 afstanden) werd door het mountainbiketeam uitgebreid verkend en goedgekeurd.

Op naar 18 november.


Zaterdag 06 oktober

Deze ochtend werd er in Gent gefietst op de piste Eddy Merckx.


Zondag 30 september

Het was heel koud deze ochtend.  38 Wolfkens vertrokken voor de laatste officiële wegrit van dit seizoen.

In Ons Huis bood de club de leden een drankje aan na de rit.

Aansluitend werd gestart met de jaarlijkse BBQ met 77 aanwezigen.
De club kon opnieuw op veel hulp rekenen van de leden en niet-leden om bij te springen in de keuken.
Eveneens om mee te helpen achter de toog en opruimen/opkuis van de zaal.


Zondag 23 september

De herfst doet zijn intrede.  Bewolkt en regen.
Slechts 8 deelnemers aan de start.


Zondag 16 september

Het einde van het wegseizoen nadert. Deze ochtend vertrokken er 43 Wolfkens.

    


Zondag 02 september

Een frisse ochtend vandaag.
Maar dat weerhield 48 Wolfkens niet om de fiets buiten te halen.

Hierna sfeerbeelden van de start.


Woensdag 15 augustus

Op woensdag 15 augustus organiseerde de club de Giro Waaslandia.

In totaal 155 km.  Er werd om precies 7u00 gestart.

De 8 deelnemers kwamen binnen met een gemiddelde van 29,4 km/u.

Het was een mooie dag met toch een venijnige wind.

De groep werd geassisteerd door motard Stef.  Gert volgde in de wagen op afstand om bijstand te verlenen.

Mario, Els en Marco zorgen voor 2 voortreffelijke bevoorradingen.

Proficiat aan Chris, de organisator.

         

         

         


Zondag  12 augustus

Veel Wolfkens keren terug uit vakantie. Vandaag waren we met precies 50 aan de start van onze zondagse rit.

Opnieuw een schitterende dag om te sporten.

We maken van de gelegenheid gebruik om wat foto’s te posten.

         

         


Zondag  10 juli

Vandaag Vaderdag ! Toch een mooie opkomst voor de diverse ploegen.

         

         


Zaterdag 26 mei en zondag 27 mei

Zaterdag 26 mei verzamelden meer dan 20 Wolfkens voor de deelname aan het weekend Middelburg.
Klokslag 8u30 vertrokken er 3 groepen richting Nederland.

De groepen werden bijgestaan door 2 assistentiewagens.  Geert en Johan zorgden voor de bevoorrading.

In Breskens namen de fietsers de ferry ‘Maxima’ tot in Vlissingen.

Aangekomen in Vlissingen werd er koers gezet naar Middelburg, waar er in het hotel ingecheckt werd.

Zondag zaten de Wolfkens om 7u00 aan de ontbijttafel.
Na het vullen van de drinkbussen vertrokken de deelnemers richting Roosdaal na de overtocht van de Westerschelde.

In Roosdaal namen de deelnemers de tijd om iets te drinken tijdens deze ontzettend warme dag.
Op deze manier steunden de Wolfkens de actie Kom op tegen Kanker.


Zondag 29 april

Deze ochtend regen. Amper Wolfkens aan de start.
De rit werd afgelast.


Zaterdag 28 april

Deze ochtend vertrokken de Wolfkens in het Franse Gruson voor een kasseirit van 117 km waaronder 30 km kassei, opgedeeld in 16 lange stroken uit
Parijs-Roubaix.  Na ongeveer 30 km losrijden begon het gedokker op de kasseien van het bos van Wallers (Arenberg) en vanaf dan volgden de stroken elkaar snel op. De laatste strook was Carrefour de l’Arbre.   Een aantal leden opteerden voor de mountainbike.  Gert en Veerle assisteerden de groep onderweg.


Zondag 22 april

Deze ochtend was het mogelijk om met korte mouwtjes te vertrekken.
Een mooie warme dag om te fietsen.
De club registreerde 58 deelnemers.

         


Zondag 15 april

De opkomst was groot deze morgen. Ideaal fietsweer.
Zowat alle ploegen waren op getalsterkte.

         


Zondag 08 april

Vandaag werd er mooi weer voorspeld.
Dat vertaalde zich in een grote opkomst deze ochtend.
Na een aarzelend begin trekt het wielerseizoen zich definitief op gang.


Zondag 01 april

Pasen, de Wolfkens verzamelden vandaag een half uur vroeger.
Om 8u30 vertrokken alle ploegen.  De A-ploeg startte als eerste groep.
Deze voormiddag opnieuw koud en nat.


Vrijdag 30 maart

De Wolfkens Winkel ging vanavond door in het Proefcentrum Pamel.
De leden kregen de mogelijkheid om kledij af te halen en aan te schaffen.


Donderdag 29 maart

De start van het seizoen heeft de weergoden niet mee.
Koud, regen, …. het nodigt niet onmiddellijk uit om de fiets buiten te halen.
Een aantal leden verkozen er dan ook voor om Spanje op te zoeken om daar onder de zon kilometers op te teller te zetten.

Los lobos en Espagna.


Zondag 04 maart

Deze ochtend openden de Wolfkens officieel het seizoen aan de basisschool Triangel.
Het was koud maar de zon was volop van de partij.
De opkomst was groot en er waren ook enkele nieuwe gezichten.
Om 9u00 werd er 1 minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van de overleden Wolfkens.

Nadien ging werden de ploegenfoto’s genomen. En er werd gestart met een groepsfoto van alle Wolfkens-dames.

Om 9u15 waren alle ploegen vertrokken voor de 1ste rit van 2018.


Vrijdag 02 maart

Ondanks de sneeuwval en de ijzel ging de startvergadering door zoals gepland in het Proefcentrum Pamel.
Zowat 60 leden waren aanwezig. Het afgelopen jaar werd overlopen en de plannen voor 2018 werden door het bestuur toegelicht.
Na de vergadering bood de club haar leden een drankje aan en werden de nieuwe truitjes uitgedeeld.

Nu is het aftellen naar zondag, de officiële start van het seizoen.

    


Vrijdag 16 februari

Gisteren besliste het bestuur om de nieuwe website te activeren op het net.  Vandaag is het resultaat zichtbaar.  Welkom op onze nieuwe website.


Zaterdag 13 januari

Vandaag ging het Wolfkens ledenfeest door in zaal Ons Huis.
Een ideale gelegenheid voor de leden om elkaar terug te zien en het beste te wensen.

Na de uitgebreide receptie was het tijd voor het diner.
De club verraste ook met een quiz en er werden ook nog 5 mooie prijzen verloot onder de deelnemers.

Na het diner zette het bestuur de dansavond in.